MOPAN Suceava

Angelina Jolie crede că este imposibil să fii un părinte perfect și, mai degrabă, crede că orice copil își dorește un părinte „sincer”, care să își accepte și care să își recunoască greșelile.

Faimoasa actriță are șase copii împreună cu fostul ei soț, Brad Pit – pe Madoxx, în vârstă de 18 ani, Pax, în vârstă de 16 ani, Zahara, de 15 ani, Siloh, în vârstă de 13 ani, și pe gemenii Knox și Vivienne, în vârstă de 11 ani.

De când se află în izolare, din cauza pandemiei de coronavirus, Angelina a realizat că este imposibil „să răspunzi nevoilor tuturor” mereu. Ea a spus, potrivit contactmusic.com: „Acum, în mijlocul acestei pandemii, mă gândesc la toate mamele și la toți tații care stau acasă cu copiii. Cu toții îți doresc să facp lucrurile cât mai bine, să răspundă nevoilor tuturor, să stea calmi și pozitivi. Ceea ce m-a ajutat pe mine – am realizat că toate astea sunt impoibile. Este imposibil să fii un părinte perfect.”

Ea a continuat: „”Este minunat să descoperi că niciun copil nu își dorește un părinte perfect. Copiii își doresc părinți sinceri. Să faci totul cum poți tu de bine. De fapt, cu cât li se permite mai mult să fie minunați atunci când tu ești slab, cu atât mai mult pot deveni mai puternici. Ei te iubesc. Ei vor să te ajute. Așa că, la final, este o echipă pe care o construiești. Și, într-un fel, și ei te cresc pe tine.Creșteți împreună.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava