Concert pascal
MOPAN Suceava

Au apărut noi imagini din timpul vizitei umanitare pe care a întreprins-o Angelina Jolie în Ucraina. Ambasador ONU pentru refugiați din 2001, faimoasa actriță poate fi văzută într-o ipostază emoționantă, alături de un copil ucrainean.

Ajunsă pe 30 aprilie în mijlocul conflictului din Ucraina, Angelina Jolie a vizitat copiii care au fost forțați să-și părăsească casele și să se mute temporar la Liov. În plus, starul de cinema a mers la o cafenea din complexul de locuințe Sykhiv și a discutat cu voluntarii de la gara orașului, notează click.ro.

Într-un nou videoclip, distribuit pe rețelele de socializare, vedeta de la Hollywood are un moment plin de candoare alături de o copilă din Ucraina. Angelina Jolie se joacă preț de câteva secunde cu drăgălașa fetiță, oferindu-i un zâmbet larg și generos. În imaginele postate pe Twitter de agenția Reuters se poate observa cât de fericită și de impresionată este fetița.

Vizita Angelinei Jolie în Ucraina nu a fost lipsită de incidente. La un moment dat au pornit sirenele care anunţă de obicei raidurile aeriene, aşa că vedeta a fost dusă la adăpost.

Citește articolul complet și vezi VIDEO pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/video-angelina-jolie-aduce-zambete-in-ucraina-589764.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava