MOPAN Suceava

Angelina Jolie este îngrijorată că mai are puțin de trăit, potrivit showbizspy.com. Recent, vedeta în vârstă de 38 de ani a suferit o dublă mastectomie preventivă, pentru a micșora șansele de a face cancer mamar și plănuiește să mai facă o operație de prevenire a cancerului ovarian. Cu toate acestea, Angelina este convinsă că nu mai are mai mult de trei ani de trăit, astfel, conform revistei Globe, actrița și-ar fi făcut o listă secretă cu lucrurile pe care vrea să le facă înainte de a muri.

”Angelina încearcă să-și trăiască vița la maxim, pentru că simte în adâncul ei că nu mai are mult de trăit. Va face tot ce se poate pentru o viață mai lungă, dar este sigură cu nu va ajunge nici măcar până la 45 de ani. Îcearcă să își pună viața în ordine, pentru că nu crede că va mai trăi mai mult de trei ani. De aceea, primul lucru de pe lista cu lucruile pe care vrea să le facă înainte de a muri este să se căsătorească cu Brad. Vrea să se asigure că vor fi soț și soție din punct de vedere legal, să nu existe discuții după ce ea va muri. Își pune toate afacerile în ordine și vrea ca cei șase copii ai ei să fie foarte bine îngrijiți.” a declarat o sursă apropiată vedeti.

Angelina Jolie, îngrijorată că mai are puțini ani de trăit, 3.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/10 (1 vote cast)
Vedete
Etichete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava