Concert pascal
MOPAN Suceava

Băiatul cel mare al actriței Angelina Jolie, Maddox, va studia în Coreea de Sud. Tânărul Maddox Jolie-Pitt, care va împlini 18 ani săptămâna viitoare, va studia bio-chimie la Universitatea Yonsei din Seoul, potrivit contactmusic.net.
O sursă apropiată lui Jolie a declarat pentru revista PEOPLE: ”A fost acceptat la mai multe universități, însă lui Maddox îi place mult limba coreeană, ba chiar a urmat și cursuri pentru a se specializa.”
Angelina, care l-a adoptat pe Maddox dintr-un orfelinat din Cambodia, va suporta toate cheltuielile și-l va ajuta pe tânăr cum poate ea mai bine. ”Angie este foarte mândră de fiul ei! Va face tot ce-i stă în putință ca tânărului să-i fie bine acolo!” a declarat aceeași sursă, potrivit contactmusic.net.
Actrița în vârstă de 44 de ani mai are 5 copii: Pax, în vârstă de 15 ani, Zahara, în vârstă de 14 ani, Shiloh, de 13 ani și gemenii Knox și Vivienne, de 11 ani. Într-un interviu recent pentru publicația ELLE, Jolie a explicat: ,,Sunt atât de mândră de băieții mei, pentru că devin niște bărbați adevărați, care își iubesc și își respectă surorile și în același timp, știu să se impună!”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava