MOPAN Suceava

Angelina Jolie nu se poate opri din a-l lăuda pe partenerul său de viață, Brad Pitt! În cadrul unui interviu, faimoasa actriță a declarat că nimic nu iubește mai mult decât să-l privească pe Brad având grijă de cei șase copii ai lor, potrivit showbizspy.com.

”Brad a fost întotdeauna un tată atât de minunat și iubitor! Este o calitate atât de frumoasă și sexy la un bărbat faptul că își asumă responsabilitățile de tată într-un mod atât de serios. Încă mă emoționez atunci când îl privesc pe Brad jucându-se cu copiii – este atât de devotat, în mod natural, și atât de jovial când este cu ei.”, a spus Angelina Jolie, potrivit sursei citate.

”Când eram mai tânără, nu mi-am imaginat niciodată că voi fi mamă. Apoi, aceste sentimente materne au început să se dezvolte și să devină tot mai puternice din clipa în care am început să adopt și să locuiesc cu Brad, care m-a făcut să-mi doresc să fac și propiii mei copii. Brad știe foarte bine cum să aibă grijă de ei atunci când eu sunt la muncă, dar prefer să fiu acasă până la cină și să le citesc copiilor mei povești înainte de somn.”, a mai spus frumoasa actriță, conform aceleași surse.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava