MOPAN Suceava

Angelina Jolie „se redescoperă” odată cu creșterea copiilor ei.

Actrița în vârstă de 44 de ani, care are șase copii împreună cu fostul ei soț, Brad Pitt – Maddox, în vârstă de 18 ani, Pax, de 15 ani, Zahara, în vârstă de 14 ani, Siloh, de 13 ani, și gemenii Vivienne și Knox, în vârstă de 11 ani – privește viața dintr-o nouă perspectivă de când copiii ei sunt mai mari.

Într-un interviu pentru revista HELLO!, Angelia Jolie a spus: „Când copiii tăi sun mici, te simți mai mult „mami”. Când devin adolescenți, începi să îți aduci aminte de tine în adolescență. Îi vezi ducându-se în club și te întrebi de ce nu poți si tu să o faci. Sunt în acest moment amuzant al vieții mele în care mă redescopăr.”

Declarația vedetei vine după ce, la sfârșitul lunii august, aceasta a spus că „ultimii ani nu au fost cei mai ușori” și că nu s-a simțit prea puternică, notează contactmusic.com.

Actrița în vârstă de 44 de ani a trecut printr-o perioadă mai grea, de la histerectomia suferită în 2015 până la separarea de soţul ei, actorul Brad Pitt, în 2016. Într-un interviu pentru E!News, Angelina a declarat: „Sunt la fel ca oricare alt om… și, în mod special, ultimii ani nu fost cei mai ușori și nu m-am simțit prea puternică. Este o problemă când nu te simți puternică, când trebuie să tragi de tine.”

Cu toate acestea, actrița spune că, în prezent, se antrenează pentru rolul de supererou pe care îl va interpreta în filmul Marvel „The Eternals”, iar acest lucru o ajută să îşi menţină o stare de spirit pozitivă. „Sunt recunoscătoare pentru că am oportunitatea de a interpreta genul acesta de personaje, personaje care mă obligă să fiu puternică, personaje care îmi reamintesc faptul că sunt puternică.”, a adăugat vedeta, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava