MOPAN Suceava

Angelina Jolie şi Brad Pitt “abia au vorbit unul cu celălalt” cât timp s-au aflat în luna de miere, adică filmând pentru producţia ‘By The Sea’, potrivit unei surse apropiate fostului cuplu. Cei doi actori s-au căsătorit în 2014, în Sudul Franţei, după o relaţie de 12 ani.

Potrivit revistei People, între Angelina şi Brad, care se află în plin divorţ acum, existau semne vizibile de tensiune în perioada fimărilor dramei ‘By The Sea’. O sursă a spus, conform contactmusic.com: “Abia vorbeau unul cu celălalt. El era foarte tăcut şi retras. Nu a fost nici pe departe o lună de miere. Angelina nu stătea deloc cu el.”

Angelina Jolie a intentat divorț pe 19 septembrie, citând ‘diferențe ireconciliabile’, iar la scurt timp după, Brad Pitt a oferit publicității un comunicat în care a confirmat veștile. El a scris, potrivit contactmusic.com: „Sunt foarte trist din cauza a tot ceea ce se întâmplă, dar tot ceea ce contează acum este bunăstarea copiilor noștri. Rog frumos presa să le ofere spațiu în aceste momente dificile.”

Actorul nu a oferit detalii privind despărțirea. Cei doi actori s-au cunoscut în 2005, pe platoruile de filmare ale peliculei ‘Mr. & Mrs. Smith’, când Brad era căsătorit cu Jennifer Aniston. S-au căsătorit în 2014.

Acesta va fi al treilea divorț pentru Angelina Jolie. Ea a mai fost căsătorită cu Jonny Lee Miller, din 1996 până în 1999, și cu Billy Bob Thornton, din 2000 până în 2003. În ceea ce-l privește pe Brad Pitt, el a mai fost căsătorit cu actrița Jennifer Aniston de care a divorțat în 2005, după cinci ani de căsătorie, după ce a întâlnit-o pe Angelina.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava