Angelina Jolie şi Brad Pitt “abia au vorbit unul cu celălalt” cât timp s-au aflat în luna de miere, adică filmând pentru producţia ‘By The Sea’, potrivit unei surse apropiate fostului cuplu. Cei doi actori s-au căsătorit în 2014, în Sudul Franţei, după o relaţie de 12 ani.

Potrivit revistei People, între Angelina şi Brad, care se află în plin divorţ acum, existau semne vizibile de tensiune în perioada fimărilor dramei ‘By The Sea’. O sursă a spus, conform contactmusic.com: “Abia vorbeau unul cu celălalt. El era foarte tăcut şi retras. Nu a fost nici pe departe o lună de miere. Angelina nu stătea deloc cu el.”

Angelina Jolie a intentat divorț pe 19 septembrie, citând ‘diferențe ireconciliabile’, iar la scurt timp după, Brad Pitt a oferit publicității un comunicat în care a confirmat veștile. El a scris, potrivit contactmusic.com: „Sunt foarte trist din cauza a tot ceea ce se întâmplă, dar tot ceea ce contează acum este bunăstarea copiilor noștri. Rog frumos presa să le ofere spațiu în aceste momente dificile.”

Actorul nu a oferit detalii privind despărțirea. Cei doi actori s-au cunoscut în 2005, pe platoruile de filmare ale peliculei ‘Mr. & Mrs. Smith’, când Brad era căsătorit cu Jennifer Aniston. S-au căsătorit în 2014.

Acesta va fi al treilea divorț pentru Angelina Jolie. Ea a mai fost căsătorită cu Jonny Lee Miller, din 1996 până în 1999, și cu Billy Bob Thornton, din 2000 până în 2003. În ceea ce-l privește pe Brad Pitt, el a mai fost căsătorit cu actrița Jennifer Aniston de care a divorțat în 2005, după cinci ani de căsătorie, după ce a întâlnit-o pe Angelina.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava