Comenzi MOPAN Suceava
Lume, lume.. hai la targ

Deși majoritatea fanilor Hollywood-ului îi vedeau pe Angelina Jolie și Brad Pitt ca fiind partenerii perfecți, iar în urma divorțului răsunător dintre cei doi, fanii încă mai sperau la o împăcare, se pare că actrița încearcă să reaprindă flăcările trecutului, însă cu alt fost soț, potrivit click.ro.

Angelina Jolie (46) a fost surprinsă, recent, ieșind cu unul dintre fii săi, Pax, de la fostul său soț, Jonny Lee Miller, cu care a fost căsătorită trei ani, între 1996 și 1999. Unele surse apropiate susțin că acest lucru ar însemna că vedeta a decis să se consoleze în brațele primei ei iubiri, după ce mariajul cu actorul Brad Pitt a luat sfârșit. Zvonurile n-ar fi tocmai neîntemeiate, având în vedere că aceasta a fost în vizită cu o sticlă scumpă de vin. „Jonny are încă un loc special în inimă pentru Angelina”, scriu deja tabloidele, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/angelina-jolie-si-jonny-lee-miller-din-nou-impreuna-sursele-spun-ca-flacara

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava