• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Angelina Jolie va preda un curs despre emanciparea şi drepturile femeilor, pace şi securitate, la Universitatea Georgetown din Washington, D.C., informează contactmusic..com. Actriţa americană va preda în calitate de profesor invitat.

În 2012, soţia lui Brad Pitt i a lansat împreună cu fostul Secretar britanic de Externe William Hague Iniţiativa de Prevenţie a Violenţei Sexuale (PSVI). Prin acest program, cei doi şi-au propus să încerce să stopeze agresiunile sexuale din zonele de război. Jolie şi Hague au organizat şi Summitul Global pentru Încetarea Agresiunilor Sexuale în zonele de conflict, în 2014.

In luna mai a acestui an, actriţa a fost invitată să predea un curs de un an la masterat, intitulat ‘Femei, Pace şi Securitate’, la London School of Economics (LSE), iar în prezent, potrivit sursei citate, Angelina Jolie va fi profesor invitat şi la Universitatea Georgetown.

Angelina Jolie este emisar special al Agenţiei pentru Refugiaţi a ONU şi este o militantă înfocată faţă de problemelor ce ţin de drepturile femeilor şi ale refugiaţilor. Vedeta a întreprins acţiuni de ajutorare în ambele zone.

Actriţa în vârstă de 41 de ani nu a făcut până acum niciun comentariu privind aceste cursuri şi încă nu s-a stabilit o dată de începere a acestora.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava