Lume lume hai la targ
MOPAN Suceava

Angelina Jolie își dorește ca Lana Del Rey să cânte melodiile ce vor fi incluse pe coloana sonoră a noului ei film, ‘Maleficent’, informează showbizspy.com.

Actrița, 38, joacă rolul reginei Maleficient în adaptarea Disney din 1959 a animaţiei „Frumoasa din pădurea adormită“ și și-a exprimat în nenumărate rânduri dorința de a o auzi pe Lana Del Rey cântând piesa de pe coloana sonoră a filmului – ‘Once Upon A Dream’.

„Angelina s-a implicat incredibil de mult în toate aspectele ce au privit filmul și, mai mult, chiar a implorat pentru un rol pentru fetița sa, Vivienne, așa că nu este nicio surpriză că a ajutat la alegerea artistului care să cânte piesa principală. Angelina și producătorii cred că Lana este perfectă pentru a da puțină viață unui clasic.”, a declarat o sursă pentru Britain’s Mail, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava