• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Angelina Jolie – care a dezvăluit săptămâna trecută faptul că a făcut o dublă mastectomie, după ce a aflat că este purtătoare a unei gene care creşte cu 87% riscul de a dezvolta un cancer mamar – va juca rolul mamei sale, Marcheline Bertrand, care a murit după o luptă grea cu cancerul ovarian în 2007, la vârsta de 56 de ani, într-un film biografic care va fi realizat de compania de producţie cinematografică deţinută de logodnicul ei, Brad Pitt, informează contactmusic.com.

Potrivit unor informaţii apărute în presa britanică, filmările la această peliculă vor începe în 2014.
La fel ca şi Angelina, 37, Marcheline Bertrand era cunoscută pentru munca sa umanitară. Mama actriţei a ajutat femeile refugiate din Afghanistan şi a lansat, cu mari eforturi, organizaţia ‘Give Love Give Life’, care luptă împotriva cancerului, potrivit sursei citate.

Angelina şi-a descris, în trecut, mama ca fiind ‘bunătatea întruchipată’. Deasemenea, a spus: „Mă simt binecuvântată pentru că a reuşit să mă vadă pe mine şi pe fratele meu într-un loc bun. A aşteptat până i-a văzut pe toţi OK. Abia apoi a închis ochii.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava