MOPAN Suceava

Angus T. Jones l-a jucat pe Jake Harper în îndrăgitul serial de televiziune ‘Two and a Half Men’ încă din 2003 și, cândva, a fost unul dintre cel mai bine plătiți actori de seriale. Acum, starul în vârstă de 20 de ani a mărturisit, potrivit contactmusic.com, că nu regretă deloc faptul că s-a retras dintr-o afacere atât de bănoasă.

A trecut puțin peste un an de când pe internet a apărut un vidoclip în care Jones a aruncat cu noroi în show-ul care l-a transformat într-un star. Prin intermediul clipului, actorul ruga pe toți aceia care urmăresc serialul să nu o mai facă, pentru că este ”o mizerie”. De atunci, CBS a hotărât ca personajul ‘Jake Harper’ să apară doar ocazional (aproape deloc). În toată această perioadă în care a fost mai liber, tânărul actor a spus că a călătorit și a vizitat diferite biserici și mănăstiri cu scopul de a-și găsi redescoperi credința – credință care, spune el, a făcut ca rolul său în serial să fie o problemă.

”A fost greu pentru mine să fac parte din acest serial, dintr-un serial în care principalele subiecte sunt probleme cu care se confruntă o mulțime de oameni. Am fost un fățarnic plătit, pentru că nu mi se părea în regulă ceea ce făceam, dar totuși nu m-am oprit.”, a declarat Jones în cadrul unui interviu, potrivit sursei citate. În cadrul aceluiai interviu, actorul a recunoscut că regretă faptul că a insultat atât de tare creația lui Chuck Lorre și a spus că acum ar aborda altfel situația.

”Acest serial este ca un copil pentru el, iar eu i-am insultat foarte tare copilașul, iar din acest punct de vedere îmi pare rău, însă, pe de altă parte, nu regret nimic din ceea ce am spus.”, a adăugat Jones.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava