• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

La doi ani de la fondarea Asociaţiei Intercult Bucovina, iniţial ca o organizaţie nonformală formată din tineri membrii ai grupurilor etnice convieţuitoare în Bucovina (Grupul de Iniţiativă Interculturală al Tinerilor din Judeţul Suceava–INTERCOOLT), pregăteşte o aniversare plină de evenimente.

În programul activităţilor de aniversare sunt propuse publicului larg evenimente precum seară de film, Bibliotecă Vie (activitate adusă în judeţul Suceava de către Intercoolt), teatru de improvizaţie şi expozitie de fotografii cu tema „Suceava un Judet Intercultural”.

Activităţile se vor desfăşura în perioada 4 – 7 noiembrie 213. Deasemenea, in afisul atasat se pot vedea activitatile pentru fiecare zi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava