MOPAN Suceava

Aniversarea lui Millidge și Doig continuă cu noi surprize. În perioada 18 iulie – 28 august, clienții Orange PrePay sunt invitați să decoreze tortul aniversar alături de Millidge și Doig pe www.orange.ro/10ani și apoi să împărtășească dorința lor. Săptămânal, timp de 6 săptămâni, va fi extrasă prin tragere la sorți o dorință câștigătoare în valoare de 5000 de euro, care va fi îndeplinită de Orange. În plus, după completarea numărului de telefon pe site, clienții PrePay vor primi lunar, până la finalul anului, o zi cu minute și mesaje naționale nelimitate.

Pentru a intra în tragerea la sorți pentru îndeplinirea unei dorințe, clienții Orange PrePay sunt invitați să participe la jocul online 3D de ornare a tortului aniversar al lui Millidge și Doig.

Mai mult, în perioada 15 iunie – 12 septembrie, la prima activare a unei opțiuni de minim 5 euro credit cu minute sau internet, clienții primesc de 10 ori traficul de internet inclus în opțiune, ce va putea fi utilizat până la finalul anului.

„Continuăm aniversarea Millidge și Doig cu și mai multe bonusuri, premii și distracție. Clienții noștri își doresc mai mult internet și resurse de voce și mesaje, iar acest lucru este cu atât mai evident în preajma unei aniversări. Iar pentru că ne-au fost alături în toți acești ani, îi sărbătorim alături de Millidge și Doig, le îndeplinim dorințele și pregătim împreună un tort aniversar” a declarat Anca Veluda, Consumer Division Manager la Orange.

Pentru mai multe detalii și regulamentul promoției, vă invităm să accesaţi www.orange.ro/10ani.

Despre Orange România

Orange este lider pe piaţa de telefonie mobilă din România cu 10,009 milioane de clienţi la 31 martie 2016 şi venituri anuale de 947 milioane de euro. Orange România este parte a grupului Orange, una dintre cele mai mari companii de comunicaţii din lume, cu peste 252 milioane de clienţi pe cinci continente.

Orange România oferă o gamă extinsă de soluţii de comunicaţii clienţilor săi, atât utilizatori individuali, cât şi companii, de la servicii de bază până la servicii complete de voce, date fixe şi mobile, precum şi servicii TV.

Grupul Orange este un important furnizor de servicii globale IT și de telecomunicații pentru companii multinaționale, sub brandul Orange Business Services. În martie 2015, Grupul a prezentat noul său plan strategic „Essentials2020” care pune în centrul strategiei sale nevoile clienților, cu scopul de a le ușura accesul la universul digital și la puterea rețelelor de nouă generație.

Aniversarea de 10 ani cu Millidge și Doig aduce dorințe împlinite , 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava