Concert pascal
MOPAN Suceava

Anjelica Huston le-a luat apărarea, într-un interviu recent, producătorilor de filme Woody Allen și Roman Polanski, dar și fostului ei coleg din ‘Transparent’, Jeffrey Tambor, care sunt acuzați de comportament sexual neadecvat, potrivit contactmusic.com.

Actrița în vârstă de 67 de ani a colaborat cu  Allen pentru două filme, ‘Crimes and Misdemeanors’ şi ‘Manhattan Murder Mystery’. Regizorul a fost acuzat de Dylan Farrow, fiică vitregă, că a molestat-o în 1992, afirmaţie pe care cineastul a negat-o în mai multe rânduri. „Cred că, după ce a fost investigat de mai multe ori și nu a fost condamnat niciodată… înseamnă ceva.”, a declarat Anjelica Huston, potrivit conform sursei citate. Iar când a fost întrebată dacă ar mai lucra cu el, ea a spus: „Da, fără să stau pe gânduri.”

În ceea ce-l privește pe Roman Polanski, care a întreţinut în anii 1970 relaţii sexuale cu o minoră în vârstă de 13 ani, şi a fost exclus anul trecut din Academia americană de film, ea a spus pentru revista Bew York: „Este o poveste care s-ar fi putut întâmpla cu zece ani înainte în Anglia, ori Franţa, ori Italia, ori Spania, ori Portugalia şi nimeni n-ar fi auzit de ea. Şi aşa se distrau aceşti băieţi, ori își petreceau timpul. Era o adevărată mişcare playboy în Franța, când aveam eu 15 – 16 ani. Mergeai la Régine sau Castel în Paris, iar toţi bărbaţii mai în vârstă se dădeau la tine. În orice club pe care l-ai menţiona din Europa. Era o rigoare pentru majoritatea celor ca Roman, care au crescut în spiritul unei sensibilități europene… Părerea mea este următoarea: a plătit preţul şi, la momentul la care s-a întâmplat, a fost ceva cam fără precedent. Nu a fost ceva extraordinar, ieșit din comun.”

Anjelica i-a luat apărarea și fostului ei coleg din ‘Transparent’, Jeffrey Tambor, care a fost acuzat de comportament sexual neadecvat de două femei. „Le-am cunoscut pe ambele femei. Cel puţin în ceea ce mă priveşte, nimeni nu a spus ori făcut ceva nepotrivit. Cred că în acest domeniu trebuie să ne simţim liberi. Trebuie să ne simţim ca şi când am putea spune şi face lucruri care nu sunt neapărat judecate, mai ales de alţi oameni din distribuţie sau echipă.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava