• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Anna Kendrick a renunțat la ‘iarbă’, pentru că a avut prea multe experiențe urâte sub influența drogului, potrivit contactmusic.com.

Faimoasa actriță a spus pentru revista Playboy că nu a mai ‘fumat’ de doi ani: „Era o modalitate de recreere, de amuzament, din nu știu ce motiv. Dar am avut mai multe experiențe urâte decât frumoase, așa că m-am gândit să renunț la marijuana.”

Și, cu toate că drogul era foarte prezent în viața sa, Anna a spus că nu a avut nicio problemă în a renunța la el: „Nu am fost niciodată dependentă de ceva.”, a adăugat ea.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava