Concert pascal
MOPAN Suceava

Anna Lesko s-a aprins pe rețelele de socializare printr-un mesaj publicat pe rețelele de scoailizare, ca o reacție a unui mesaj acid primit de ea de la un admirator. Vedeta s-a simțit jignită și a reacționat imediat, cu un mesaj acid în care i-a distrus fiecare argument admiratoarei, potrivit click.ro.

„Tu, haterita (n.r. răutăcioasă), sexualitatea îți trezește teama, nu ești capabilă să te bucuri de extazul corpului tău, te apucă tabuurile și neliniștea, restricții culturale și familiale când vine vorba despre sex, când trebuie să îți lași corpul să vorbească. Ești o femeie în captivitate, prinsă în capcana sexualității reprimate. Nu-i așa că este cel mai simplu să arunci cu noroi ( curvă, târfă, stricată, concubină, vrăjitoarea), decât să te confrunți cu profunzimea îndoielilor tale personale. Tu, femeie domestică, nu ai curajul să scoți capul din ograda ta decât când este vorba despre o bârfă și de a jumuli pe vreo „curajoasă” care te orbește trecând strada. Ești rea și neagră în cerul gurii, latri toată ziua până și la umbra ta. Ai uitat să te iubești pe tine, nu mai vrei de fapt să te mai placi.”, a scris Anna Lesko pe Instagram și Facebook, potrivit sursei citate.

Vedeta a vorbit și despre care este relația pe care o are acum cu tatăl copilului ei.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/anna-lesko-cel-mai-dur-mesaj-de-pana-acum-sa-fiu-arsa-pe-rug-pentru-sexualitatea

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava