Concert pascal
MOPAN Suceava

Anna Lesko și partenerul ei, DJ Vinnie, alături de care are și un băiețel, s-au despărțit după 8 ani de relație. Fostul partener al artistei a confirmat zvonurile, fără să ofere prea multe informații referitoare la subiect, însă se vehiculează că motivul separării ar fi fost infidelitatea artistei, potrivit click.ro.

În ultima perioadă, Anna Lesko a fost văzută la majoritatea evenimentelor de una singură, fără partener, lucru care a creat suspiciuni în rândul fanilor acesteia. Totuși, nu s-a pus imedat eticheta unei eventuale despărțiri, având în vedere că cei doi puteau pur și simplu să nu aibă programe similare.

În cele din urmă însă, chiar iubitul Annei Lesko și tatăl băiețelului ei a fost cel care a confirmat zvonurile separării, pentru Antena Stars. În urmă cu câțiva ani, cântăreața a povestit cum s-a infiripat povestea de iubire dintre ea și cel care i-a devenit ulterior partener, mărturisind că a fost vorba de dragoste la prima vedere între ei. Anna susținea în acel moment că a știut de la început că el este bărbatul lângă care își va forma o familie, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/anna-lesko-s-despartit-de-tatal-copilului-ei-dupa-8-ani-fostul-iubit-al-vedetei

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava