Anne Hathaway plănuieşte să se mute într-o casă mai mare împreună cu soţul ei, pentru că îşi doreşte să-şi extindă familia. Faimoasa actriţă, care a jucat în ‘The Dark Night Rises’, s-a căsătorit cu Adam Schulman în luna septembrie, în cadrul unei ceremonii ce a avut loc în Big Sur California, iar după o lună de miere în Morrocco şi Franţa, cei doi plănuiesc să se întoarcă în Brooklyn, dar caută o casă mai mare, pentru a-şi extinde familia.

O sursă a declarat, potrivit contactmusic.com: „Ei plănuiesc să-şi cumpere o locuinţă mai mare. Anne îşi doreşte o mulţime de copii, măcar cinci.”

Anne, a recunoscut recent că se gândeşte să se mute, pentru că îşi doreşte copii. În cadrul unei emisiuni, în care erau invitate şi actriţele Rachel Weisz, Naomi Watts, Helen Hunt, Sally Field, Amy Adams şi Marion Cotillard, ea a spus, potrivit ContactMusic: „Mă gândesc la asta, pentru că îmi doresc foarte mult un copil, iar eu şi soţul meu suntem ceva de genul: ‘Unde vom locui?’ Sunt singura de aici care nu este mamă. Sper să mă alătur şi eu acestei categorii cât mai curând.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava