MOPAN Suceava

Anne Hathaway, în vârstă de 33 de ani, a devenit mamă pentru prima dată în martie 2016, când l-a adus pe lume pe Jonathan, băieţelul ei şi al lui Adam Shulman. Singurul lucru care nu o îngrijorează pe actriţă de când a devenit mamă este greutatea.

Anne a postat luni pe Instagram un mesaj în care le povesteşte fanilor cum a fost forţată de ‘stilistul ei interior’ să-şi confecţioneze propria pereche de pantaloni scurţi, pentru că cei de anul trecut nu-i mai vin. Vedeta a scris lângă poza cu noua pereche de jeansi scurţi, potrivit contactmusic.com: “Nu este nicio ruşine să te îngraşi în timpul sarcinii (sau oricând). Nu este nicio ruşine să dureze mai mult decât te aşteptai să scapi de kilogramele în plus. Nu este nicio ruşine să te enervezi şi să-ţi confecţionezi propia pereche de pantaloni scurţi când vezi că cei de anul trecut sunt prea mici pentru coapsele de anul acesta.”

Anne Hathaway a continuat mesajul cu hasgtagurile “#nicioruşine şi #iubeşteceeaceai” şi a scris în încheiere: “Corpurile se schimbă. Corpurile cresc. Corpurile se micşorează. Totul înseamnă dragostea (nu lăsaţi ca alţii să vă spună altfel). Pace.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava