Concert pascal
MOPAN Suceava

Anne Hathaway o urăște pe Katie Holmes!

Potrivit presei de peste ocean, se pare că actrița nu o poate suporta pe Katie, pentru că Anne crede că aceasta s-a folosit de mariajul cu Tom Cruise pentru a avansa în carieră.

”Anne și Katie sunt rivale de multă vreme. Annie este cunoscută pentru calmul său, și-a câștigat o reputație de persoană foarte prietenoasă, dar este și foarte competitivă. Ea nu o place deloc pe Katie, pentru că de foarte multe ori au ‚vânat’ aceleași roluri. Anne a simțit mereu că Holmes s-a folosit de mariajul cu Tom Cruise pentru a avansa în carieră. Și, mereu râde de ea, pe la spate, de mariajul ei și chiar de aparițiile ei. Pur și simplu, nu există nici un fel de dragoste între Anne și Katie. Totul vine de la faptul că Anne nu o ia în serios pe Katie ca actriță. Și Katie a înțeles mesajul pe care Anne i l-a transmis foarte clar..”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava