Concert pascal
MOPAN Suceava

Anne Hathaway a mărturisit că greutatea sa este o obsesie ce-i dă bătăi de cap zi de zi și susține că nu se poate bucura de ‚o zi liberă’, pentru că va fi criticată, dar că și-ar dori să fie mai excentrică.
Actrița din ‚Les Miserables’ – care a declarat cu puțin timp în urmă că a trebuit să urmeze o dietă foarte strictă ca să slăbească aproximativ 12 kilograme, pentru a o interpreta pe prostituata Fantine în ‚Mizerabilii’ – spune că se simte foarte rușinată de faptul că se consumă atât de mult din cauza greutății, dar dă vina pe celebritate.
Întrebată dacă se gândește la greutatea ei zi de zi, actrița a declarat pentru E!News, potrivit contactmusic.com: ”Să fiu sinceră, da. Este o obsesie de care credeam că voi scăpa. Este un lucru ce mă face să mă rușinez mereu. Mă gândesc cât de ridicol arăți când ai o zi liberă. Dacă oamenii nu ar fi cu ochii pe mine aș fi mult mai excentrică… Acum nu-mi prea doresc să se facă glume pe seama mea. Așa că, mă îmbrac cu ceva banal și ies în oraș și încerc să dipsar.”

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava