Concert pascal
MOPAN Suceava

Anne Hathaway a renunțat să mai consume băuturi alcoolice, pentru că mersul la petreceri o făcea „indisponibilă” pentru băiatul ei și, mai mult, mahmurerile de care avea parte erau, de cele mai multe ori, îngrozitoare.

Actrița în vârstă de 36 de ani, care are un băiat în vârstă de trei ani cu soșul ei, Adam Shulman, pe Jonathan, a spus, potrivit contactmusic.com: „Problema mea este că îmi place la nebunie. Atât de mult… Dar felul în care eu fac asta (consumul de alcool) mă face indisponibilă pentru băiatul meu. Ultima mea mahmureală a ținut cinci zile. Am meritat-o – a fost o zi cu sesiune de băut împreună cu prieteni, zi care s-a transformat, pe seară, într-o petrecere aniversară, unde am petrecut cu unul dintre prietenii mei de pahar. Nu voi fi niciodată una din acele persoane care pot gusta o seară întreagă dintr-un singur pahar cu vin.”

Vedeta a mai spus că faptul că renunță la alcool nu este o „atitudine moralistică” și că, în mare parte, a luat această decizie din cauza mahmurelilor prin care a fost nevoită să treacă.

„Nu m-am lăsat de băut pentru că sunt de părere că am o problemă cu asta; am decis să renunț la alcool, pentru că modul în care eu beau mă face să am niște mahmureli oribile – aici e problema. Ultima mea mahmureală a durat cinci zile. Când voi avea destul timp în viață pentru o astfel de mahmureală, voi reîncepe să beau, dar asta nu se va întâmpla până când copilul meu nu va părăsi casa părintească. Dar, să ne înțelegem: majoritatea oamenilor nu trebuie să recurgă la un gest extrem. Eu nu cred că este un lucru rău să consumi alcool. Eu o fac mai diferit – cred că este distractiv și grozav – doar că, în ceea ce mă privește, nu este acel gen de distracție care merge atunci când ai un copil. Dar, subliniez, nu este o atitudine moralistă.”, a mai spus Anne Hathaway, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava