MOPAN Suceava

Cântăreața Annes și iubitul ei, organizatorul de evenimente Dan Anghel, au împlinit 23 de ani de relație pe 3 martie 2020. Annes și Dan Anghel au decis în ziua aniversară să se căsătorească pe 27 iunie 2020, iar petrecerea va avea loc în Capitală, la „Le Chateau”, notează click.ro.

Annes (42 de ani) și Dan Anghel s-au cunoscut într-un turneu și de atunci au rămas împreună. Locuiesc împreună de 20 ani, funcționează ca o familie, se iubesc, dar până acum nu au găsit timp să se căsătorească. După mai multe alarme false, Annes și Dan Anghel au fixat data evenimentului pentru 27 iunie 2020. „Amândoi știm ce înseamnă producția unui eveniment de succes și ce necesități specifice presupune: spații ample, elegante, scenă, echipamente de proiecție și lumini, sonorizare și o bună organizare. Am semnat contractul chiar de Dragobete. Nimic nu este întâmplător”, a spus emoționată artista, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/annes-se-casatoreste-cu-iubitul-dupa-23-de-ani-de-relatie

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava