MOPAN Suceava

Anritsu, compania japoneză producătoare de echipamente de testare și măsurare a rețelelor de mare viteză, a decis prelungirea contractului de închiriere cu Globalworth pentru încă 7 ani de zile.

Chiriaș Globalworth din anul 2017, Anritsu își desfășoară activitatea pe o suprafață de 800 metri pătrați în sediul din Globalworth Tower, prima clădire din Sud-Estul Europei care a primit acreditarea LEED Platinium.

„Ne bucură să avem în portofoliul nostru companii puternice, lideri în industriile în care activează. Faptul că Anritsu va rămâne în comunitatea noastră de business cel puțin până în anul 2028 ne motivează să investim tot mai mult în experiența pe care companiile o trăiesc în fiecare zi la birou. Îi mulțumim echipei Anritsu, lider în tehnologie la nivel mondial, pentru încredere, pentru flexibilitate și pentru cât de solidă a devenit relația noastră de business. Globalworth Tower a trecut prin multiple schimbări la finalul anului 2019, menite să asigure toată infrastructura de care un asemenea brand are nevoie și suntem recunoscători să vedem că întreg ambientul setat a fost apreciat și chiriașii noștri decid să își continue activitatea în clădirile Globalworth”, a spus Ema Iftimie, Head of Leasing & Customer Care, Globalworth România.

Încadrată în Clasa A, cu 26 de etaje, o înălțime de 120 m și o suprafață închiriabilă de 54.000 mp, cu multipli chiriași și accesibilitate excelentă, Globalworth Tower este a doua cea mai înaltă clădire de birouri din România. La finalul anului 2019, aceasta a trecut printr-o serie de schimbări inovative. Astfel, liderul industriei de office din România a inaugurat aici cel mai inteligent lobby din regiune, care include numeroase premiere tehnologice: cea mai mare podea cinetică din lume într-o clădire de birouri, cel mai lung perete de ecrane din CEE, cel mai mare perete verde natural într-o clădire de birouri din sudul şi estul Europei, un spaţiu de relaxare cu gradene încălzite din marmură, proiectoare Schindler – un proiect pilot în CEE. Toate acestea au transformat Globalworth Tower într-un etalon al inovației și sustenabilității pentru spaţiile de birouri.

“Politica Anritsu în selecția clădirilor de birouri este orientată către siguranța și confortul angajații noștri și regăsim toate acestea în ceea ce Globalworth ne oferă în Globalworth Tower. Pe timpul pandemiei Covid atenția noastră s-a mutat în mare măsură catre implementarea regulilor de prevenție a răspândirii bolii și dezinfectare în spațiul nostru. În tot acest interval am regăsit în Globalworth un partener perfect aliniat cu dorințele și nevoile noastre, ceea ce ne-a întărit relația și a pus bazele continuării parteneriatului până în 2028”, a adăugat Adrian Ichimescu, General Manager Anritsu.

În 2020, Globalworth a închiriat către chiriași noi sau a extins/renegociat cu succes aprox. 303.500 mp de spații comerciale din portofoliul de proprietăți de înaltă calitate, reprezentând aprox. 25% din disponibilul total al suprafețelor comerciale închiriabile brute. Aceste tranzacții constituie cel mai mare volum de activitate de închiriere realizat până în prezent, în mare parte datorită renegocierilor reuşite cu chiriașii existenți, care au apreciat abordarea colaborativă și flexibilă. Relațiile foarte strânse cu chiriașii au fost, de asemenea, confirmate de gradul de ocupare, care a rămas ridicat, şi anume 90,9% la sfârșitul anului (91,7%, inclusiv opțiuni de extindere pentru chiriași).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava