Concert pascal
MOPAN Suceava

Antonia speră ca divorţul dintre ea şi Vincenzo Castellano să se pronunţe cât mai repede, ea făcându-și planuri cât se poate de serioase pentru perioada de după. Mai exact, ea speră că după ce se va pronunța despărțirea oficială va putea să ceară și custodia fiicei pe care o are cu italianul, potrivit click.ro.

„Atunci când se pronunţă divorţul dintre ea şi Vincenzo va putea cere custodia fetiţei şi o poate şi câştiga. Aşa va putea să îşi crească fetiţă alături de ceilalţi doi copii pe care îi are cu Alex Velea. Alex Velea a trebuit să intenteze un proces prin care să demonstreze paternitatea celor doi copii. A câştigat procesul, sentinţa a fost una favorabilă lui Alex. Săracul Alex a fost nevoită să se lupte pentru ca un judecător să recunoască faptul că el este tatăl copiilor şi să ne schimbe certificatul de naştere. (…)”, a spus Oana Roman pe facebook, potrivit sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/antonia-decisa-sa-se-judece-din-nou-cu-vincenzo-ce-planuri-si-facut-artista

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava