Sarbatoarea Muntelui 2019

Starul spaniol Antonio Banderas crede că este prea bătrân pentru a mai juca roluri de ”tip sexy”, potrivit contactmusic.com.

Actorul în vârstă de 57 de ani îl interpretează pe Pablo Picasso în noul serial de televiziune ”Genius: Picasso” și a spus că nu a ezitat niciun moment când i-a fost oferit rolul, pentru că s-a plictisit să tot intepreteze personaje similare. ”Am găsit eliberare în acest rol, pentru că am scăpat de unele etichete pe care oamenii obișnuiesc să le pună – știi, treaba cu ”latin-lover-ul”, sau altele. Este bine o perioadă, distractiv. Dar am 57 de ani. Nu vreau să fiu ”tipul sexy” toată viața mea, ar fi patetic.”, a spus Antonio Banderas, conform sursei citate.

Și, deși are o carieră impresionantă, Banderas mai are câteva lucruri pe care vrea să le ducă la îndeplinire înainte de a se pensiona. Printre ele, regizarea unui film și design. ”Fac o mulțime de lucruri. Ai doar o viață, trebuie să faci cât mai multe. Și mai este timp. Absolut, este timp pentru orice.”, a mai spus starul, într-un interviu pentru CBS, potrivit ContactMusic.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava