Concert pascal
MOPAN Suceava

Antonio Banderas, în vârstă de 59 de ani, spune că Melanie Griffith, în vârstă de 62 de ani, va fi mereu cea mai bună prietenă a sa, chiar dacă au divorțat în 2015, notează contactmusic.com.

Starul a spus pentru Vulture: „Nu mai sunt căsătorit cu Melanie, dar ea îmi este familie. Este, cred, una din cele mai bune prietene ale mele, dacă nu cea mai bună prietenă. Familia mea este acolo, Dakota, Little Estella și Alexander.”

Melanie are o fată, Dakota, în vârstă de 29 de ani, cu Don Johnson și un fiu, Alexander, în vârstă de 34 de ani, cu Steven Bauer. Actrița s-a căsătorit cu Antonio în 1996 și în același an au devenit părinții Stellei, în vârstă de 22 de ani acum.

Banderas a spus că s-a îndrăgostit nebunește de Melanie din prima clipă în care a văzut-o, la Oscaruri, în 1989. „Prima dată când am fost la decernarea premiilor oferite de Academie, după ce am primit o nominalizare pentru ‘Women on Verge of a Nervous Breakdown’, am pășit pe covorul roșu și am văzut această minunată femeie blondă, pe care o știam, pentru că văzusem filme cu ea, dar nu îmi aminteam numele ei în acel moment. Așa că, i-am spus lui Pedro Almodovar ‘Cine este? Cine este? Care e numele ei?’. Pedro mi-a spus: ‘Ea este Melanie Griffith!’. I-am spus: ‘Așa e. Oh, Doamne’. Șase ani mai târziu, eram căsătorit cu ea. Totul s-a petrecut foarte repede în acei ani. Viața mea era pe ‘repede înainte’ și era fascinantă, dacă stau să o privesc retrospectiv. Îmi aduc aminte de acei ani ca fiind foarte efervecenți și foarte frumoși.”, a povestit actorul, conform sursei citate.

Și, chiar dacă s-au despărțit, Antonio a spus, într-un interviu anterior, că o va iubi pe Melanie până va muri. „Chiar dacă suntem divorțați, ea este familia mea și o voi iubi până voi muri. Am ținut legătura în toți acești ani și am reușit să mergem pe drumuri separate într-un mod foarte elegant. Copiii sunt mulțumiți, iar pentru noi asta este foarte important. Copiii sunt prioritatea noastră principală.”, a mai spus Antonio Banderas, conform ContactMusic.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava