Concert pascal
MOPAN Suceava

Foresta Suceava a rămas fără antrenorii principali, după ce portughezii Nuno Pedro şi Sergio Silva au părăsit pe rând echipa. Daca principalul Nuno Pedro a plecat după meciul cu CS Afumaţi din urmă cu două săptămâni, sub pretextul că trebuie să-şi rezolve unele probleme personale în Portugalia, secundul Sergio Silva a părăsit şi el “corabia” la mijlocul acestei săptămânii.

În aceste condiţii ultimul antrenament înaintea plecării la Satu Mare, a fost condus de Marius Lup, Bogdan Tudoreanu şi tunisianul Khalil Chakroun, cei trei urmând să ia loc pe banca Forestei şi la meciul cu Olimpia Satu Mare.

Degringoladă este şi la nivelul conducerii administrative, unde, în lipsa unui preşedinte-executiv, Foresta nu a avut niciun reprezentant la şedinţa de miercuri a Comisiei de Disciplină. Astfel, clubul sucevean nu şi-a putut apăra cauza în litigiul iscat după meciul cu CS Afumati, în care Foresta nu au trecut pe foaia de joc minim 10 jucători formati la nivel naţional, aşa cum prevede regulamentul. Comisia de Disciplină va repune cauza pe rol miercurea viitoare, de această dată cu citarea părţilor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava