Concert pascal
MOPAN Suceava

Bucovina Rădăuţi a stat în prima etapă a ediţiei 2017-2018 a Ligii a III-a de fotbal, dar va intra în focul jocurilor oficiale la finele acestei săptămâni când va evolua pe terenul celor de la Aerostar Bacău, urmând ca primul meci în faţa propriilor suporteri să fie cel din runda a treia când la Rădăuţi va poposi AFC Hărman, judeţul Braşov.

Atmosfera în cadrul lotului este una bună, chiar dacă plecările neaşteptate ale lui Vlad Stănescu şi Andrei Cerlincă la Foresta Suceava i-au luat pe rădăuţeni pe nepregătite, făcându-l pe antrenorul Daniel Bălan să revină asupra deciziei de a se retrage din activitatea competiţională.

„În acest moment mă bazez pe un lot de doar 16 jucători. Sper ca până la finalul perioadei de transferări, să mai aducem 1-2 fotbalişti. Oricum, am decis să mă reîntorc pe gazon, pentru că nu pot să las echipa la greu. Chiar dacă voi împlini în scurt timp 38 de ani, cred că pot să fac faţă la acest nivel. Important este că atmosfera în cadrul echipei este una pozitivă, am făcut o pregătire bună, aşa că suntem încrezători. Simţim sprijinul constant primit din partea Primăriei şi a Consiliului Local din Rădăuţi, aşa că dorim să facem un campionat bun, să nu dezamăgim”, a declarat antrenorul-jucător Daniel Bălan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava