Costel Ilie a programat sâmbătă, pe terenul sintetic al Liceului cu Program Sportiv, un meci-școală între componenții divizionarei secunde Rapid Suceava. Cu această ocazie, tehnicianul i-a văzut pentru prima oară la lucru cu mingea și pe cei cinci jucători noi veniți în această iarnă pe Areni, este vorba de fundașii Daniel Ciobanu (Rapid București) și Alexandru Edineț (Republica Moldova), mijlocașul Bogdan Botezatu (Terkidagspor – Turcia) și atacanții Tudor Galan (Unirea Târlungeni) și Tudorel Tudorache (Știința Miroslava).
La capătul a două reprize a câte 35 de minute, câștig de cauză a avut echipa albă, care s-a impus în fața echipei în roșu, cu scorul de 3-0 (2-0), prin golurile marcate de Tudorel Tudorache (2) și Edy Sandu.
Rapid (alb): Hânțescu – Bălan, Velescu, Mateiciuc, I. Mihai – Sfrijan, Dănilă – Jitariuc, Sandu, Nechifor – Tudorache. A mai intrat: Păvăluc.
Rapid (roșu): Niga – Eșanu, D. Ciobanu, Tăutianu, Semeghin – Apostol, Ghiorghiciuc – Botezatu, Negru, Bâgu – Galan. A mai intrat: Hrehorciuc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava