MOPAN Suceava

Antrenorul echipei CSM Bucovina Rădăuți, Florin Cristescu, a cerut rezilierea contractului, a anunțat clubul rădăuțean pe pagina oficială de facebook. ”Domnul Cristescu a considerat că în urma ultimelor rezultate obținute de echipă este necesară o schimbare la echipă și a avut o întâlnire cu domnul Corneliu Lucescu, patronul firmei Tarsin, unul din sponsorii principali ai echipei și cu președintele clubului, domnul Manuel Costache,întâlniri în urma cărora a cerut rezilierea contractului. De asemenea el le-a mulțumit jucătorilor pentru tot ce au realizat împreună urându-le succes în continuare”, transmite clubul rădăuțean.

Îi mulțumim domnului Florin Cristescu pentru tot ce a făcut la clubul nostru.Un adevărat profesionist care a venit lângă echipă într-un moment greu, de reorganizare și care a construit această frumoasă echipă. Împreună cu jucătorii și cu domnul Corneliu Lucescu îi mulțumim pentru tot ce a făcut pentru CSM Bucovina Rădăuți și îi urăm succes în viitor!”, a declarat la rându-i președintele CSM Bucovina Rădăuți, Manuel Costache.

Echipa va fi pregătită în continuare de către căpitanul echipei, Ionuț Plămadă care va fi ajutat de Dragoș Tătar și Cristi Butnariu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava