Concert pascal
MOPAN Suceava

Unul dintre cei mai cunoscuți handbaliști suceveni, fiind și jucător și antrenor al formației bucovinene este Adrian Chiruț. Fostul antrenor al echipei CSU din Suceava, în prezent antrenor secund a acceptat oferta de a antrena echipa feminină Gloria Buzău, clasată, deocamdată, pe locul al cincilea în Liga Florilor și deținătoare a Cupei și Supercupei României. Adrian Chiruț a semnat un contract pe un an și jumătate și îl înlocuiește pe experimentatul Aurelian Roșca la timona grupării din Crâng.

„Este o adevărată provocare pentru mine, o ocazie de afirmare greu de refuzat. Am numai amintiri plăcute de la CSU și nu o să uit niciodată că la Suceava m-am format ca jucător și ca antrenor. Vreau să mulțumesc pentru sprijin tuturor celor din club, jucătorilor și celor care au fost alături de handbalul sucevean. Merg la o formație care s-a obișnuit cu performanța în ultimii ani și sper să confirm încrederea care mi-a fost acordată”, a declarat Adrian Chiruț.

Tehnicianul sucevean va începe munca la noua sa formație la începutul acestei săptămâni și va debuta în Liga Florilor pe data de 5 februarie, împotriva Gloriei Bistrița. În ultimul meci de campionat, SCM Glira Buzău a trecut în deplasare de CSU Știința București cu 33-24.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava