Concert pascal
MOPAN Suceava

Naționala de handbal juniori a României, avându-l ca antrenor secund pe suceveanul Răzvan Bernicu, va efectua la finele lunii ianuarie un stagiu de pregătire la Predeal. Antrenamentele vor fi mai dure, în condiții de iarnă, și bazate în principiu pe acumulări fizice.

În luna februarie selecționata României va participa la Jocurile Mediteraneene de la Atena, un punct foarte important în ceea ce privește calificarea la Campionatul European.

„Obiectivul principal este calificarea la turneul final al Campionatului European. Vom fi într-o grupă cu reprezentativele din Luxemburg, Azerbaidjan și Letonia, dar ne vom concentra pe duelul cu Muntenegru, cea mai bună echipă din cealaltă serie.
Am mai avut dueluri cu gruparea muntenegreană și ele au fost aprige și deschise oricărui rezultat. Muntenegrenii au o echipă foarte masivă care poate fi pusă în dificultate doar pe contraatac. Sper să ne atingem obiectivul propus, pentru că am muncit mult să ajungem aici. Un lucru bun pentru promovarea handbalului sucevean este faptul că tânărul Fabian Rusu a fost și el în pregătiri cu lotul național”, a declarat antrenorul secund al naționalei României de juniori, Răzvan Bernicu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava