Concert pascal
MOPAN Suceava

Anul 2017 a fost unul deosebit pentru boxul sucevean şi antrenorul, Andu Vornicu, speră ca 2018 să fie mai bun.

„Ne antrenăm temeinic în această perioadă, pentru a putea începe noul sezon competițional în forță. La începutul lunii viitoare vom pleca la un turneu în Ucraina pentru un turneu de meciuri de pregătire, urmând ca la sfârșitul lui februarie să participăm la Campionatul național Under 22. Competiția este foarte importantă pentru sportivii Dumitru Vicol și Adrian Botușan, care au șanse foarte mari de a fi selecționați în lotul României pentru Campionatul European Under 22, ce va avea loc la Târgu Jiu, între 15 și 22 martie. Imediat după încheierea Europenelor ne vom muta atenția către fete, care vor concura în Cupa României”, a declarat Andu Vornicu, care a dorit să mulțumească pentru sprijin conducerii CSM Suceava și a Restaurantului Brădet.

Anul precedent a fost cel mai bun an din istoria boxului sucevean, sportivii pregătiți la Clubul Sportiv Municipal de Andu Vornicu reușind să cucerească nu mai puțin de 12 medalii la campionatele naționale.

Junioara Maria Polonic a izbutit să urce pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere, în vreme ce Dumitru Vicol a devenit vicecampion național de seniori, trecându-și în palmares și un loc 3 la Centura Moldovei. La rândul său, Adrian Botușan și-a îmbogățit portofoliul cu alte trei medalii: argint la campionatul național Under 22 și la Centura Moldovei, și bronz la Cupa României. În ce-l privește pe Laurențiu Ungureanu, acesta se poate lăuda cu două titluri de vicecampion, la naționalele de juniori și la Cupa României. Tot pe treapta a doua a podiumului de premiere a urcat și Sami Kutkut, la campionatul național de tineret. Junioara Romina Iosub s-a clasat a treia la naționale și la Cupa României, ca și Alex Moroșanu, care a luat bronzul la naționalele de cadeți.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava