• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Ministrul transporturilor Răzvan Cuc a anunțat la Câmpulung Moldovenesc că lucrările la șoseaua de centură a municipiului Rădăuți vor demara anul viitor pe tronsoane și vor fi finanațe în mod corespunzător. El a precizat că în prezent ministerul va aloca 384.000 de lei pentru o serie de lucrări suplimentare care vizează relocarea rețelelor electrice de pe traseul șoselei de centură. ”Varianta de ocolire a municipiului Rădăuți este un alt obiectiv care se află în atenția Ministerului Transporturilor. În acest caz am inițiat pe SEAP (Sistemul Electronic de Achiziții Publice) o procedură pentru lucrări suplimentare. Pe 5 octombrie se vor deschide ofertele pentru aceste lucrări suplimentare. Sper să nu avem contestații.Vrem să urnim un pic din loc acest proiect pentru că fost o stagnare în ultimii ani. Domnul Laicu (nr. șeful Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Iași) mi-a spus că are nevoie de o sumă de 384.000 de lei necesară pentru relocarea rețelelor electrice. Suma îi va fi acordată din buget săptămâna viiitoare (nr. săptămâna aceasta) astfel încât el va porni procedura pentru relocarea utilităților ca să putem începe lucrările și la acest obiectiv de anul viitor bineînțeles pe tronsoane. Am împărțit lucrarea astfel încât să ne asigurăm că vom avea finanțare corespunzătoare”, a explicat Răzvan Cuc. Contractul de execuţie a şoselei de centură a municipiului Rădăuţi a fost semnat în luna mai 2011, constructorul care a câştigat licitaţia fiind compania UMB Spedition. Contractul era în valoare de 82 de milioane de lei, la care se adăuga TVA de circa 19 milioane de lei, iar termenul de execuţie trebuia să fie de 36 de luni de la data semnării.

Conform proiectului, şoseaua de centură a municipiului Rădăuţi va avea 16 kilometri. Ministrul transporturilor a precizat că problemele legate de lucrările de investiții pe infrastructura rutieră din județul Suceava le-a discutat cu liderul organizației județene a PSD, senatorul Ioan Stan, căruia i-a promis sprijin financiar. ”Aceste aspecte legate de investiții în județul Suceava le-am discutat cu domnul președinte Stan încă de la preluarea mandatului meu ca ministru. L-am asigurat că lucrările se vor urni din loc și vom sprijini dezvoltarea infrastructurii lucru care îl facem prin alocarea de fonduri, prin monitorizarea contractelor. Dânsul mi-a spus însă că este un pic mai scpetic că până nu vede implementarea proiectelor nu dorește să facă paradă cu tot felul de declarații. Tocmai din acest motiv am vrut să fiu prezent aici și îi mulțumesc pentru invitație ca să vă confirm că toate aceste proiecte vor fi implementate”, a încheiat ministrul transporturilor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava