MOPAN Suceava

Uniunea Naționalaa Patronatului Român-Regiunea Nord EST anunță lansarea proiectului cu titlul -DigitalizeIT – Competențe digitale pentru angajați, înscris în cadrul Axei prioritara 3: Locuri de muncă pentru toți, Apelul pentru proiecte: POCU/860/3/12/ Îmbunătățirea nivelului de cunoștințe / competențe/aptitudini aferente sectoarelor economice/domeniilor identificate conform SNC si SNCDI ale angajaților.

Proiectul se deruleazăîn parteneriat, Beneficiar este:Uniunea Naționala a Patronatului Român-Regiunea Nord Est, cu parteneriiInterlog COM SRLși Eurotraining Solution SRL.

Proiectul se deruleazăpe o perioada de 18 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu OIRPOSDRU NORD EST, respectiv 22.03.2022.

Obiectivul general al proiectului:

Îmbunătățirea accesului egal la învățare pe tot parcursul vieții prin creșterea nivelului de cunoștințe/competențe/aptitudini aferente sectoarelor economice/domeniilor identificate conform SNC și SNCDI ale angajaților, în domeniul competențelor digitale, a 340 de angajați în IMM-uri din sectoarele economice cu potențial competitive și în domeniile de specializare inteligentăși prin sprijinul a 39 de IMM-uri pentru a implementa programe de formare la locul de muncăîn domeniul competențelor digitale din regiunile de dezvoltare Nord-Est, Vest și Sud-Muntenia timp de 18 luni.

Proiectul va contribui prin acțiuni specifice la îndeplinirea temelor secundare stabilite prin POCU 2014 – 2020: Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de dioxid de carbon și eficientă din punctul de vedere al utilizării resurselor și Inovare Socială. De asemenea se va asigura respectarea temelor orizontale: dezvoltarea durabilă, respectarea principiului egalității de gen, adaptabilitate și non-discriminare, utilizarea TIC.

Valoarea proiectului este de 4.509.483,92LEI (valoare totală) din care 3.713.077,03LEI valoare eligibilă nerambursabilă din FEDR/FC/FSE/ILMT, 655.248,88LEI valoare eligibilă nerambursabilă din bugetul național și141.158,01LEI,valoarea cofinanțării eligibile a Parteneriatului.

Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Anunț demarare proiect DigitalizeIT-competențe digitale pentru angajati- cursuri gratuite, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Social
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava