Concert pascal
MOPAN Suceava

Direcția Silvică Suceava, cu sediul In 8-dul 1 Mai nr. 6 anunță pentru ziua de 29 iunie 2021. ORELE 13.00 organizarea unei LICITAȚII  la sediul unității, pentru cesionarea dreptului de recoltare a ciupercilor comestibile (hribi, galbiori, ghebe) în sezonul 2021, din fondul forestier proprietate publică a statului, pentru ocoalele silvice ale Direcției Silvice Suceava – cantitate totală 105 tone, din care 75 tone hribi ( boletus edulis), 15 tone galbiori (cantharellus cibarius) și 15 tone ghebe (armillaria mellea).

Documentele  pentru  admiterea  la  licitației  se  pot  depune  până  în  ziua  de 29.06.2021,  ora 10.00, la secretariatul  Direcției  Silvice Suceava,  situată în localitatea Suceava, str. 8-dul 1 Mai, nr. 6.

În data de 29 iunie 2021 intre orele 10-12,30 comisia va analiza dosarele cu documentele de calificare menționate în caietul de sarcini, respectiv:

  • cererea de participare la licitație, cu număr de înregistrare din registrul de corespondență a persoanei juridice care dorește să participe la licitație, cu datele de identificare ale acesteia : denumire, sediu, adresa, telefon, fax, e-mail și altele asemenea;
  • declarație pe proprie răspundere că persoana juridică nu are datorii la unitățile și subunitățile R.N.P. – Romsilva, cu număr de înregistrare din registrul de corespondență al persoanei juridice solicitante;
  • documentele de existentă legală ale persoanei juridice : copie certificat de înmatriculare/înregistrare, conformă cu originalul;
  • certificat constatator de la Oficiul Registrului Comerțului privind structura acționariatului și situația persoanei juridice în original sau copie legalizată, emis cu cel mult 30 de zile înainte de data organizării licitației;
  • dovada achitării garanției de contractare și a tarifului de participare;

Operatorii economici care nu și-au achitat integral datoriile catre Direcția Silvică Suceava ori către alte direcții silvice din structura RNP, nu vor fi admiși la licitatie.

Cantitățile de ciuperci (hribi, gălbiori, ghebe) pe loturi sunt consemnate în caietul de sarcini.

Licitația va fi PUBLICĂ, DESCHISĂ, CU STRIGARE.

Cantitățile de ciuperci comestibile (hribi, gălbiori, ghebe) rămase neadjudecate la licitație vor fi oferite pentru negociere în data de 29 iunie 2021,  după terminarea licitației. Pentru  participarea  la negociere  operatorii economici  vor   respecta  condițiile prevazute în caietul de sarcini.

Organizarea licitației/ negocierii se va face cu respectarea măsurilor de protecție împotriva răspândirii infecției cu Covid 19.

Caietul de sarcini privind licitația se pune la dispoziția celor interesați începand cu data de 18.06.2021 (www.silvasv.ro).

Relații suplimentare  la Biroul Comercial  Producție, telefon 0230/217685  interior 288.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Licitaţii şi anunţuri

Direcţia Silvică Suceava
DIRECŢIA SILVICĂ SUCEAVA
Suceava, B-dul 1 Mai nr. 6
Telefon: 0230 217 685 / Fax: 0230 521 783

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava