Concert pascal
MOPAN Suceava

Comuna Marginea anunță semnarea contractului de finanțare nr. C3I1A0122000582 /27.03.2023 pentru proiectul „ÎNFIINȚARE CENTRU DE COLECTARE DEȘEURI PRIN APORT VOLUNTAR ÎN COMUNA MARGINEA JUDEȚUL SUCEAVA”, cod proiect C3I1A0122000582.
Proiectul „ÎNFIINȚARE CENTRU DE COLECTARE DEȘEURI PRIN APORT VOLUNTAR ÎN COMUNA MARGINEA JUDEȚUL SUCEAVA”, propune înfiinţarea şi dotarea unui centru de colectare prin aport voluntar (CAV), ce va asigura colectarea separată a deşeurilor municipale care nu pot fi colectate în sistemul „door-to-door”, respectiv deşeuri reciclabile şi biodeşeuri care nu pot fi colectate în pubele individuale, precum şi fluxurile speciale de deşeuri- deşeuri voluminoase, deşeuri textile, deşeuri din lemn, mobilier, deşeuri din anvelope, deşeuri de echipamente electrice şi electronice, baterii uzate, deşeuri periculoase, deşeuri de cadavre animale, deşeuri de grădină, deşeuri din construcţii şi demolări.
Obiectivul general al proiectului, îl reprezintă accelerarea procesului de extindere şi modernizare a sistemelor de gestionare a deşeurilor în România cu accent pe colectarea separată, măsuri de prevenţie, reducere, reutilizare şi valorificare în vederea conformării cu directivele aplicabile şi tranziţiei la economia circulară.
Obiectivul specific al proiectului este dezvoltarea unui management al deşeurilor eficient, prin suplimentarea capacităţilor de colectare separată, pregătire pentru reutilizare şi valorificare a deşeurilor în vederea continuării procesului de conformare cu prevederile directivelor specifice şi a tranziţiei la economia circulară la nivelul UAT Marginea.
Proiectul este gestionat de Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor şi finanțat din fonduri europene prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României, Apel nr. PNRR/2022/C3/S/I.1.A – Pilonul 1 – Tranziţia verde – Componenta 3 – Managementul deseurilor, Investitia I1 – Dezvoltarea, modernizarea și completarea sistemelor de management integrat al deșeurilor municipale la nivel de județ sau la nivel de orașe/comune, Subinvestitia I1.a ,,Înfiintarea de centre de colectare prin aport voluntar”.
Valoarea totală a finanțării nerambursabile este de 3.830.913,04 lei, echivalentul a 778.720,00 euro, la care se adaugă TVA aferent cheltuielilor eligibile în valoare de 727.873,47 lei.
În cazul în care valoarea totală a Proiectului crește peste valoarea convenită prin prezentul Contract de finanțare, diferența astfel rezultată va fi suportată în întregime de Beneficiar.
Perioada de implementare a proiectului este de: 27.03.2023 – 30.09.2024.

Primar

Gheorghe LAZAR

E-mail:primariamarginea@yahoo.com
Telefon 0230 416 203 int.114

Anunț privind semnarea proiectului „ÎNFIINȚARE CENTRU DE COLECTARE DEȘEURI PRIN APORT VOLUNTAR ÎN COMUNA MARGINEA JUDEȚUL SUCEAVA”, 9.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
Comunicate de presăLicitaţii şi anunţuri
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava