Concert pascal
MOPAN Suceava

Anunţul făcut de Beyonce, în februarie, că este însărcinată cu gemeni, este postarea cel mai apreciată pe Instagram în 2017, adunând peste 11 milioane de ‘like-uri’, potrivit contactmusic.com.

Autoarea hit-ului ‘Crazy In Love’, în vârstă de 36 de ani – care, între timp, a dat naştere gemenilor Rumi şi Sir – a postat, în februarie, o fotografie cu ea, stând pe un pat de flori, mângâindu-şi burtica de gravidă. Alături a scris, aminteşte sursa citată: „Ne dorim să împărtăşim cu voi dragostea şi fericirea noastră. Am fost binecuvântaţi de două ori. Suntem extrem de recunoscători că familia noastră se va mări cu doi membri şi dorim să vă mulţumim pentru toate urările frumoase. – Familia Carter.”

Şi, oamenii nu s-au putut sătura de anunţurile cu bebeluşi, astfel, fotografia postată de Cristiano Ronaldo imediat după ce partenera sa de viaţă, Georgina Rodriguez, a născut-o pe fetiţa lor, Alana Martina, s-a clasat pe locul doi în topul celor mai apreciate postări pe Instagram în 2017. Alături de fotografie, Ronaldo a scris: „Alana Martina tocmai s-a născut! Atât Geo cât şi Alana se simt minunat!Cu toţii suntem foarte fericiţi!”

Anunţul făcut de Selena Gomez, că a suferit un transplant de rinichi, a fost a treia cea mai apreciată postare, primind peste 10 milioane de ‘like-uri’. Fotografia o înfăţişa pe ea ţinând-o de mână pe prietena sa Francia Raisa, cea care i-a donat un rinichi.

Fotografiile postate de Ronaldo, Beyoncé şi Selena Gomez pe site-ul de socializare completează topul 10, mai scrie sursa citată.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava