Concert pascal
MOPAN Suceava

Adele, artista britanică apreciată de zeci de mii de oameni, și-a dezamăgit fanii din Las Vegas. Artista a fost nevoită să își anuleze concertele pe ultima sută de metri! Ea le-a cerut scuze tuturor, cu lacrimi în ochi, și le-a promis că va reprograma concertele atunci când pandemia de coronavirus va permite acest lucru, potrivit click.ro.

Conform spuselor artistei, pandemia de coronavirus i-a afectat serios pe cei din echipa sa, mulți membri fiind infectați. În aceste condiții, ultimele detalii au fost imposibil de pus la punct, iar cerințele necesare organizării unui concert de amploare nu a fost îndeplinite.

„Îmi pare atât de rău, dar spectacolul pe care l-am pregătit nu este gata. Am încercat tot ce ne-a stat în putință să fie totul suficient de bine pentru a putea fi prezentat vouă, însă am fost absolut distruși de termenele limită și de coronavirus. Jumătate din echipa mea este infectată cu coronavirus. Așadar este pur și simplu imposibil să pregătim spectacolul. Îmi pare atât de rău și mă simt atât de rușinată… Îmi cer scuze tuturor celor care au călătorit până în Las Vegas pentru a fi la concert”, a declarat Adele, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/anuntul-facut-de-adele-in-lacrimi-clipul-video-409248.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava