Concert pascal
MOPAN Suceava

În data de 22 martie 2014, mapamondul sarbatorește Ziua Mondiala a Apei, manifestare menita sa ne aminteasca tuturor despre importantața și ponderea pe care o are apa în viata fiecaruia, tema din acest an fiind „Apa și energia”.
Pentru a marca importanta acestei zile, S.C. ACET S.A. Suceava, în colaborare cu

Inspectoratul Școlar Județean Suceava, organizează în perioada 03 martie 2014 – 22 martie 2014 concursul aflat la a IV-a ediție, intitulat „Apa Înseamna Viață”.

Programul se adreseaza elevilor claselor a IV-a din 12 unitati școlare din localitatile Suceava, Salcea, Falticeni, Radauti, Gura Humorului și Vatra Domei, avand ca principal obiectiv conștientizarea tinerei generatii asupra rolului apei pentru viitorul omenirii și promovarea valentelor educative în spiritul responsabilitatii fata de mediu și resursele sale.
Pe parcursul perioadei de implementare a Programului, în cadrul activitatilor organizate, micii utilizatori vor lua parte la jocuri tematice interactive, fiecare clasa pregatind câte o lucrare (desen, poezie, compunere), menita sa ilustreze modul In care înteleg importanta apei potabile și de ce trebuie pretuita. In etapa finala din data de 22 martie 2014, toti elevii participanti vor fi recompensati cu premii constand în materiale promotionale personalizate, iar în urma evaluarii lucrarilor pregatite, cele mai apreciate vor fi expuse în cadrul unei galerii foto pe site-ul www.acetsv-posmediu.ro.
Programul Educational derulat de S.C. ACET S.A. este parte componenta a campaniei de conștientizare și promovare din cadrul Proiectului „Extinderea și reabilitarea infrastructurii de apa și apa uzata în judetul Suceava”, finantat de Uniunea Europeana din Fondul de Coeziune, prin Programul Operational Sectorial Mediu.

 

 

"Apa Înseamna Viață", ediția a IV-a Program Educațional organizat de S.C. ACET S.A. Suceava, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava