• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

În după amiaza zilei de sâmbătă, Poliţia municipiului Rădăuţi a fost sesizată prin „112” despre faptul că în noaptea ce a trecut, persoane necunoscute au sustras bunuri din imobilul unui bărbat de 39 de ani din localitate. În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că profitând de lipsa unui sistem de pază și alarmare și de faptul că imobilul nu este locuit, proprietarul fiind plecat la muncă în străinătate, hoţii au forţat un geam, au pătruns în interior și au sustras aparatură electronică în valoare de 1.500 lei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de polițiști în vederea identificării autorilor și recuperării prejudiciului.
“Poliţiştii recomandă încă o dată cetăţenilor să dispună măsuri minime de protecţie a bunurilor astfel încât să nu cadă victime ale hoţilor. Se recomandă asigurarea cu sisteme de închidere şi alarmare a locuinţelor şi anexelor.
Totodată, atragem atenţia persoanelor pretabile la săvârşirea de fapte antisociale, că gestionarea problematicii privind infracţiunile de furt este una din priorităţile poliţiei sucevene, pentru prevenirea şi combaterea acestui fenomen, poliţiştii dispunând măsuri din cele mai ferme, inclusiv privative de liberatate”, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava