Concert pascal
MOPAN Suceava

În după amiaza zilei de sâmbătă, Poliţia municipiului Rădăuţi a fost sesizată prin „112” despre faptul că în noaptea ce a trecut, persoane necunoscute au sustras bunuri din imobilul unui bărbat de 39 de ani din localitate. În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că profitând de lipsa unui sistem de pază și alarmare și de faptul că imobilul nu este locuit, proprietarul fiind plecat la muncă în străinătate, hoţii au forţat un geam, au pătruns în interior și au sustras aparatură electronică în valoare de 1.500 lei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de polițiști în vederea identificării autorilor și recuperării prejudiciului.
“Poliţiştii recomandă încă o dată cetăţenilor să dispună măsuri minime de protecţie a bunurilor astfel încât să nu cadă victime ale hoţilor. Se recomandă asigurarea cu sisteme de închidere şi alarmare a locuinţelor şi anexelor.
Totodată, atragem atenţia persoanelor pretabile la săvârşirea de fapte antisociale, că gestionarea problematicii privind infracţiunile de furt este una din priorităţile poliţiei sucevene, pentru prevenirea şi combaterea acestui fenomen, poliţiştii dispunând măsuri din cele mai ferme, inclusiv privative de liberatate”, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava