• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, face apel la oameni să vină în număr cât mai mare la pelerinajul de la Putna care va avea loc duminică, 2 iulie, pelerinaj care încheie prima ediție a Festivalului Ștefanian organizat la inițiativa sa. ”Fac apel ca Duminică să vină cât mai multă lume la Putna la pelerinaj. Vor veni mulți tineri, vor fi coruri țărănești din județ, oaspeți din străinătate, lumea îmbrăcată în „național”. Grupurile de pelerini sunt așteptate să se reunească la ora 7:30 la intrare în Putna pentru a merge pe jos până la Mănăstire unde vor participa la hramul Mănăstirii Putna când îl sărbătorim pe Sfântul Voievod Stefan cel Mare, ctitor și ocrotitor al sfântului lăcaș”, a declarat Flutur.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava