Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a făcut un apel către suceveni să iasă în număr cât mai mare la vot la alegerile europarlamentare și la referendumul pentru justiție din data de 26 mai 2019. Gheorghe Flutur a susținut astăzi o conferință de presă în care a subliniat faptul că alegerile pentru Parlamentul European au o semnificație extrem de importantă, el subliniind faptul că viitoarea echipă a PNL va avea ca obiectiv alocarea mai multor fonduri pentru județele din România. „Adresez rugămintea tuturor cetățenilor să vină la vot pe 26 mai. Este extrem de important să facem primul pas pentru a ne consolida cu oameni puternici în Parlamentul European, care să sprijine județul Suceava și Bucovina. Avem nevoie de mai mulți bani pentru drumuri rapide, pentru autostrăzi, agricultură, industrie alimentară, dar și pentru reindustrializarea zonei pentru a crea noi locuri de muncă. Toate acestea se pot face dacă vom avea o echipă puternică. Și pentru aceasta adresez rugămintea sucevenilor să voteze echipa PNL cu Rareș Bogdan în frunte”, a declarat Gheorghe Flutur. El a făcut un apel către suceveni să voteze și la referendumul inițiat de președintele Klaus Iohannis, „pentru că din punct de vedere al statului de drept și al justiției în România s-au întâmplat niște derapaje. E nevoie de votul românilor la acest referendum”, a spus liderul PNL Suceava. El a precizat că justiția trebuie să rămână independentă, dar și că România nu trebuie să se întoarcă din drumul european.
„Rugămintea mea este ca sucevenii să voteze echipa PNL pentru Parlamentul European și să voteze <DA> și pe cele două buletine de pentru referendum”, a mai declarat Gheorghe Flutur.
El consideră că la acest scrutin românii vor ieși în număr mare la urne deoarece aceștia au înțeles că PSD vrea să scoată România din Uniunea Europeană. „Mulți au înțeles că PSD vrea să ne scoată din Uniunea Europeană. Există o o stare de temere în populație cu privire la vor să facă pesediștii cu România. Românii nu sunt vinovați că socialiștii i-au exmatriculat pe cei din PSD din rândul social democraților europeni”, a mai precizat Flutur.

Flutur a prezentat obiectivele PNL pentru Parlamentul European

În cadrul aceleiași conferințe de presă, Gheorghe Flutur a prezentat principalele obiective cuprinse în programul politic al PNL pentru alegerile pentru Parlamentul European. „PNL va apăra unitatea Uniunii Europene. Știm că puterea Uniunii Europene constă în unitatea statelor care o compun. PNL va promova coeziunea în UE și va susține reducerea decalajelor între regiuni și între țări. Este o mare mare provocare la care trebuie să răspundem, pentru că din păcate Regiunea Nord-Est este cea mai săracă regiune din punct de vedere al PIB-ului din România. Și trebuie subliniat faptul că PNL va avea o reprezentare a României în nucleul dur din Parlamentul European. Facem parte din PPE, acolo unde putem avea un cuvânt greu de spus în ceea ce privește viitorul UE”, a declarat Flutur.
El a precizat că obiectivele europarlamentarilor PNL vor fi mai multe fonduri europene pentru România, în special pentru coeziune, agricultură și infrastructură, aderarea la spațiul Schengen și la zona Euro, dublarea fondurilor pentru cadastrarea proprietăților din România, reabilitarea tuturor clădirilor rezidențiale încadrate în clasa seismică I, reabilitarea termică, din bugetul Uniunii Europene 2021-2027, a 500.000 de apartamente din România, realizarea unui program de investiții pentru a conecta toate orașele României la rețeaua de distribuție a gazelor până în 2024, dar și sprijinirea construcției construcția și dotării până în 2024 a trei spitale regionale la standarde europene.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava