• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Agenția pentru Protecția Mediului Suceava a comunicat că, în perioada 25 aprilie-31 mai, va derula acțiunea de monitorizare și estimare a efectivelor de urs, râs și pisică sălbatică. Directorul executiv al APM, Vasile Oșean, a informat că acțiunea de colectare a datelor se va realiza împreună cu gestionarii de fonduri cinegetice. El a precizat că instituția va face cunoscută pe site-ul propriu apmsv.anpm.ro programarea acțiunilor de monitorizare și estimare. Agenția va solicita participarea la activitățile din teren a institutelor de cercetare, a Facultății de Silvicultură din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” și a ONG-urilor cu implicare directă în domeniul biodiversității. De asemenea, acolo unde fondurile cinegetice se suprapun peste arii naturale protejate, la acțiune pot participa și custozii sau administratorii acestora. La finalizarea acțiunii, se vor face propuneri de plafon maxim de intervenție pentru speciile de urs, rîs și pisică sălbatică. Propunerile vor avea la bază nivelul pagubelor și conflictelor înregistrate, situația efectivelor reale comparative cu cele optime, precum și tendința și structura populației.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava