Concert pascal
MOPAN Suceava

Până la ora 16:00, aproape 18.000 de alegători au votat şi au fost înscrişi pe listele suplimentare în secţiile de votare din judeţul Suceava, Din datele publicate pe Biroul Electoral Central, 17.957 de alegători au votat în judeţul Suceava în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale fiind înscrişi pe listele suplimentare.

Cele mai multe persoane înscrise pe listele suplimentare au fost în municipiul Vatra Dornei7. Astfel, în secţia amenajată în Casa de Cultură au votat pe listele suplimentare 159 de persoane. La secţia din Hotelul Bradul pe listele suplimentare au votat 343 de persoane din totalul celor 752 de alegători care au votat aici. De asemenea, la secţia din Hotelul Intus au votat 138 de persoane pe lista suplimentară.

În municipiul Suceava, la Universitatea Ştefan cel Mare au votat pe lista suplimentară 271 de persoane, în Gara Burdujeni numărul acestora a fost de 116, iar în secţia din incinta Casei de Cultură Suceava pe această listă au fost înscrise 98 de persoane. De asemenea, potrivit datelor BEC, în Frasin, la secţia din primărie, au votat 111 de persoane pe lista suplimentară. În Suceviţa 92 de persoane au votat pe această listă la o secţie amenajată într-o şcoală gimnazială. Apoi, la căminul cultural din Cajvana au votat 97 de persoane pe listele suplimentare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava