Lume lume hai la targ
MOPAN Suceava

Inspectoratul Școlar Județean Suceava a centralizat contestațiile depuse de candidații de la examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2024. Contestațiile au fost depuse la centrele de examen sau transmise prin mijloace electronice, în ziua de 8 iulie 2024 (în intervalul orar 12:00 – 18:00). Candidații care au depus/transmis contestațiile au completat, semnat și depus/transmis și o declarație-tip în care se menționează că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere.

Situația statistică generală arată că s-au depus 1.921 contestații repartizate astfel: 145 contestații la Anatomie și fiziologie umană, genetică și ecologie umană; 110 contestații la Biologie vegetală și animală, o contestație la Chimie anorganică, 10 contestații la Chimie organică, 3 contestații  la Economie, o contestație la Filosofie, 4 contestații la Fizică (Tehnic), 9 contestații la Fizică (teoretic), 116 contestații la Geografie, 60 contestații la Informatică (matematică-informatică), două contestații la Informatică (Științe ale naturii), 216 contestații la Istorie, 560 contestații la Limba și literatura română (real), 220 contestații la Limba și literatura română (uman), 139 contestații la Logică, argumentare și comunicare, 105 contestații la Matematică (matematică-informatică), 4 contestații la Matematică (pedagogic), 157 contestații la Matematică (tehnic), 6 contestații la Psihologie și o contestație la Sociologie. Rezultatele finale vor fi afișate vineri, 12 iulie.

Aproape 2.000 de contestații depuse de candidații de la examenul de Bacalaureat în județul Suceava. Cele mai multe sunt la Limba și literatura română, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava