Concert pascal
MOPAN Suceava

Poliţiştii din judeţul Suceava au aplicat amenzi de 1,2 milioane de lei de la îmceputul pandemiei de coronavirus. Prefectul judeţului, Alexandru Moldovan, a anunţat că forțele de ordine, constituite în echipe mixte formate din polițiști, jandarmi, polițiști local și militari, au continuat să efectueze verificări în sistem integrat, pentru impunerea normelor legale instituite în perioada stării de urgență.

În ultimele 24 de ore au fost verificate 1435 de persoane aflate în autoizolare sau  carantină instituționalizată și 74 de societăți comerciale. Echipele mixte care au totalizat 332 de polițiști, 108 de polițiști locali, 20 de militari și 58 de jandarmi, au aplicat în urma verificărilor efectuate 111 sancțiuni contravenționale cu o valoare totală de 267.270 lei. În total au fost întocmite 9 dosare penale pentru săvârșirea de infracțiuni de zădărnicirea combaterii bolilor și infracțiuni de fals și uz de fals.

Prefectul a precizat că de la începutul pandemiei polițiștii suceveni au aplicat 3484 de sancțiuni contravenționale în context Covid19, cu o valoare totală de 8.210.215 lei. Astfel, 34 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de autoizolare/carantină, în valoare cumulată de 93.000 lei, iar alte 3.383 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea restricțiilor de circulație si deplasare cu o valoare cumulată de 7.858.710 lei. Alte 67 de sancțiuni contravenționale au fost date pentru alte fapte comise în context, de tulburare a ordinii și liniștii publice, fapte economice etc., în valoare totală de 258.505 lei.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava