Concert pascal
MOPAN Suceava

Prefectura Suceava a transmis că în județ, în cursul zilei de astăzi se aflau în carantină instituționalizată 293 de persoane iar în izolare voluntară la domiciliu alte 3.561 de persoane. Într-un comunicat al Prefecturii se arată că până în prezent au ieșit din carantină patru persoane, iar din autoizolare 348 de persoane. De asemenea, până la această dată au fost externate 24 de persoane.

În spațiile de carantină, din totalul de 512 locuri disponibile sunt ocupate 297 de locuri.

Prefectura Suceva a mai informat că pentru verificarea respectării măsurilor dispuse pentru prevenirea și combaterea COVID 19, în data de 25.03.2020 au acționat un număr de 251 de polițiști, 107 polițiști local șo121 de jandarmi, care au realizat acțiuni de verificare la domiciliu a persoanelor aflate în autoizolare, verificare a locațiilor de carantinare și verificare a societăților economice pentru impunerea interdicțiilor pe timpul Stării de Urgență.

Astfel au fost verificate 3342 de persoane aflate în autoizolare sau carantină instituționalizată și 79 de unități economice.

În urma acțiunilor de verificare au fost aplícate 154 de sancțiuni contravenționale

pentru nerespectarea Ordonanței Militare nr 3, respectiv încălcarea prevederilor privind circulația persoanelor, valoarea acestora fiind de 190.000 lei.

Au mai fost aplicate alte 3 de sancțiuni contravenționale pentru încălcări ale altor prevederi legale impuse prin regimul stării de urgență (fapte de natura economică) în valoare de 15.000 lei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava